Algemene Voorwaarden, Garantiebepaling & Disclaimer

www.dlcarsforkids.nl en www.dlcarsforkids.be zijn eigendom van Madou Commerce.

Artikel 1 – Informatie over Madou Commerce

DLCARSFORKIDS
Burgemeester Remmenstraat 9
6021BK
Budel

m. +31 (0)6 – 39 65 86 24
info@dlcarsforkids.nl

KvK-nummer: 75015405

Madou Commerce  is aangesloten en geaccrediteerd door Web Winkelkeur. De algemene voorwaarden zijn volgens de richtlijnen en voorwaarden van Web Winkelkeur opgesteld. Voor gedetailleerde vragen of opmerkingen kun je terecht bij  www.webwinkelkeur.nl, voor specifieke vragen kun je contact opnemen met info@dlcarsforkids.nl of info@webwinkelkeur.nl.

Artikel 2 – Jouw gegevens

2.1 Om de goede en tijdige uitvoering van de overeenkomst door Madou Commerce mogelijk te maken, is het belangrijk dat u uw naam, uw e-mailadres en het afleveradres correct en volledig verstrekt volgens de instructies. U bent
verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de door u verstrekte gegevens. U vindt de volledige contactgegevens van Madou Commerce onder Artikel 1 van deze Voorwaarden.

2.2 Madou Commerce zal de door u verstrekte gegevens uitsluitend gebruiken op de manier die wordt aangegeven in de privacyverklaring, die beschikbaar is op haar website.

2.3 Je gegevens zullen zorgvuldig door Madou Commerce worden gebruikt voor je zending, en niet voor andere doeleinde worden gebruikt of misbruikt volgens artikel 17 AVG.

Artikel 3 – Aanbieding en overeenkomst 

3.1 Wanneer je een bestelling plaatst via de webwinkel van Madou Commerce ga je een overeenkomst aan met de Madou Commerce voorwaarden. De overeenkomst is bevestigd zodra jij je bevestiging van de bestelling ontvangen hebt.

3.2 Een overeenkomst die voortvloeit uit een aanbieding die een kennelijke vergissing en / of fout bevat, zoals een ongewoon lage prijs, is niet bindend voor Madou Commerce. Neem contact op met Madou Commerce als je twijfelt aan de geldigheid van een aanbieding.

Artikel 4 – Prijs en Betaling 

4.1 Madou Commerce hanteert zijn eigen regel dat een prijs bij afrekenen inclusief de verzendkosten en BTW is. Je zult bij Madou Commerce dan ook niet schrikken van hoge bijkomende kosten.

4.2 Madou Commerce wil het je makkelijk maken, en bied je verschillende manieren aan van betalen. Deze zijn te vinden op de webwinkel van Madou Commerce.

Artikel 5 – Orderverwerking en Levering 

5.1 Madou Commerce streeft ernaar om je bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en af te leveren. We hanteren 3 tot 4 werkdagen tot levering in Nederland en België. We werken hiervoor samen met Post-NL, DPD en DHL in Nederland, en B-Post en DPD in België.

5.2 De bestelling zal worden verzonden naar het door jou opgegeven adres. Zorg ervoor dat je adres volledig en correct genoteerd is ingevoerd bij het afronden van je bestelling.

5.3 Het artikel zal verzonden worden zodra de betaling door Madou Commerce is ontvangen.

5.4 Madou Commerce verpakt en verzend al zijn bestelling zorgvuldig en accuraat. Mocht er onverhoopt een verkeerd, beschadigd of onvolledig artikel geleverd worden, kun je contact opnemen met Madou Commerce.

Artikel 6 – Kwaliteit

6.1 Madou Commerce streeft ernaar om al zijn producten zo volledig en uitgebreid mogelijk te beschrijven en weer te geven. Het kan zijn dat er verschillen zijn aangegeven in de maat, kleur of materiaal. Mocht je een verkeerd artikel binnen krijgen, dan willen wij ons zelf hiervoor excuseren, en kun je contact opnemen met Madou Commerce.

6.2 De levensduur van het product is mede afhankelijk van de gebruiksintensiteit en zorgniveau. Om een optimale levensduur te kunnen genieten, is het belangrijk om zorgvuldig met de artikelen om te gaan.

Artikel 7 – Retourneren of ruilen 

7.1 Bij Madou Commerce heb je maar liefst recht om je artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of retourneren. Middels het retour of ruilformulier wat je kunt downloaden onder retouren/ruilen, kun je GRATIS je bestelling terugsturen. Wanneer er een bepaalde reden is dat je het artikel niet kunt retourneren of een andere ondubbelzinnige reden, dan kun je contact opnemen met Madou Commerce.

7.2 Als je ervoor kiest om de overeenkomst met Madou Commerce te beëindigen en je artikelen wenst te retourneren. Dien je dit te doen binnen 14 dagen, en naar het adres vermeld op het retoursformulier.

7.3 In geval van opzegging in de zin van artikel 7.1, betaalt Madou Commerce het betaalde bedrag voor het product in kwestie (inclusief eventuele betaalde verzendkosten) onmiddellijk terug en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van de kennisgeving die u wenst te beëindigen. Maar niet voordat Madou Commerce het geretourneerde product in kwestie heeft ontvangen of u kunt bewijzen dat het product inderdaad is geretourneerd. Als u bij het plaatsen van uw bestelling een andere bezorgmethode kiest dan de goedkoopste standaardlevering die door Madou Commerce wordt gebruikt, dan vergoeden wij geen extra kosten die hieruit voortvloeien bij het beëindigen van de overeenkomst.

7.4 Wanneer je een product retourneert wat is beschadigd dien je duidelijk aan te geven wat de reden is van de schade. Als er sprake is van onzorgvuldig of roekeloos gebruik van het artikel kan Madou Commerce zicht beroepen op artikel 6.2.

Artikel 8 – Wijzigingen in de voorwaarden 

8.1 Wanneer Madou Commerce wijzigingen aanbrengt in de algemene voorwaarden zullen deze via mail gecommuniceerd worden en gepubliceerd worden via de website van Madou Commerce. Houd daarom de website geregeld in de gaten en bekijk je mail van Madou Commerce zorgvuldig. De algemene voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 1 september 2019.

Artikel 9 – Geschillen 

9.1 Bij Madou Commerce staat de klant centraal, er zal dan ook een hoge waarden aan service gehecht worden. Mocht je klachten hebben, dan kun je ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice van Madou Commerce via mail of whatsapp.

DLCARSFORKIDS
Burgemeester Remmenstraat 9
6021BK
Budel

m. +31 (0)6 – 39 65 86 24
info@dlcarsforkids.nl

KvK-nummer: 75015405

9.2 Als u de klachtenprocedure hebt doorlopen, maar u wilt dat uw klacht wordt verwezen naar een andere autoriteit, dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie via het Europese ODR-platform:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Artikel 10 – Toepasselijk recht

10.1 Op deze Voorwaarden en op de overeenkomsten tussen jou en Madou Commerce is Nederlands recht van toepassing, met uitsluiting van het Weens Koopverdrag. Deze rechtskeuze heeft geen gevolgen voor eventuele verdere bescherming die u heeft op basis van de dwingende bepalingen van de wet die zonder deze bepaling zouden gelden. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Webwinkelkeur.nl en zij kunnen je ook altijd nadere info geven over bepaalde algemene voorwaarden of de eisen hiervoor.