CarsforKids is er voor jou!

Onze droom:
Bij zoveel mogelijk kinderen een lach op hun gezicht te toveren. Want hoeveel voldoening krijg je er wel niet van om je kleine rallyrijder zo veel plezier te zien hebben?

Deze droom is ontstaan toen ik vroeger zelf als 4-jarige een jeepje had. Hier maakte ik bijna elke dag gebruik van totdat ik er te groot voor was. Het is inmiddels ook zo’n 20 jaar geleden, maar het is het speelgoed dat ik me het beste herinner.

‘Niet alleen omdat wij ontzettend trots zijn op onze autootjes, maar ook de berichten van honderden ouders die hun kind blij hebben kunnen verrassen geeft ons elke dag energie om vol plezier aan de slag te gaan.’
– Stijn, oprichter van DLCarsforKids

Waarom DLCarsforKids
Samen met onze Duitse partner hebben wij verschillende product getest en goedgekeurd. Bij DLCarsforKids bieden wij uitsluitend kinderauto’s aan en is het niet iets waar we er zo maar ‘erbij’ doen. Omdat wij zelf zo veel plezier hebben ervaren als kind, zijn we zelf opzoek gegaan naar hoe we de beste modellen kunnen aanbieden. Iets wat uiteindelijk tot iets moois is uitgegroeid.


Nieuwste modellen
Altijd de nieuwste modellen.


Beste accu’s
100% Duitse kwaliteit


Snelle bezorging
3 daagse levering!