Retourneren

Bij Madou Commerce heb je recht om je artikelen binnen 60 dagen na ontvangst te ruilen of retourneren. Middels het retour of ruilformulier wat je hiernaast kunt invullen, kun je GRATIS je bestelling terugsturen. Wanneer je hier nog vragen over hebt kan je ons altijd contacteren door de instructies te volgen op de contactpagina.

Als je ervoor kiest om de overeenkomst met Madou Commerce te beëindigen en je artikelen wenst te retourneren. Dien je dit te doen binnen 60 dagen, en naar ons adres:

DLCARSFORKIDS
Burgemeester Remmenstraat 9
6021BK
Budel

In geval van opzegging binnen 60 dagen na levering, betaalt Madou Commerce het betaalde bedrag voor het product in kwestie (inclusief eventuele betaalde verzendkosten) onmiddellijk terug en in ieder geval niet later dan zestig dagen na ontvangst van de kennisgeving die u wenst te beëindigen. Maar niet voordat Madou Commerce het geretourneerde product in kwestie heeft ontvangen of je kunt bewijzen dat het product inderdaad is geretourneerd. Als je bij het plaatsen van jouw bestelling een andere bezorgmethode kiest dan de goedkoopste standaardlevering die door Madou Commerce wordt gebruikt, dan vergoeden wij geen extra kosten die hieruit voortvloeien bij het beëindigen van de overeenkomst.

Wanneer je een product retourneert wat is beschadigd dien je duidelijk aan te geven wat de reden is van de schade. Als er sprake is van onzorgvuldig of roekeloos gebruik van het artikel kan Madou Commerce zicht beroepen op artikel 6.2 (algemene voorwaarden).

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ